5 serieuze vragen

Voor de politiek en de traditionele pers heb ik 5 serieuze vragen:

1 — Is het geen enorme belangenverstrengeling dat de belangrijkste adviseurs (Fauci, Gates maar ook in Nederland Osterhaus) in deze corona-crisis financieel belang hebben bij diezelfde crisis?

2 — Waarom worden artsen en deskundigen met een afwijkende mening structureel genegeerd door de traditionele media en zelfs verwijderd van Social Media?

3 — Waarom worden de corona-sterfte-cijfers opzettelijk gepubliceerd (of in ieder geval geïnsinueerd) als “gestorven AAN Covid-19″ i.p.v. de werkelijke afkomst van de cijfers “gestorven MET Covid-19″?

4 — Waar kunnen we de bewijzen (medische publicaties) vinden dat het virus SARS-CoV-2 werkelijk de ziekte Covid-19 veroorzaakt (Postulaten van Koch, Rivers) ?

5 — Vele deskundigen hebben aangegeven dat de maatregelen veel meer schade/doden opleveren als het oorspronkelijke vermeende gevaar. Waar ligt het punt dat we de maatregelen annuleren om verdere (grotere) schade/doden te voorkomen?

5 serieuze en legitieme vragen waar ik graag antwoord op wil. En ik durf te stellen dat we geen gehoor meer moeten geven aan de politici en al hun maatregelen voordat ze deze vragen afdoende beantwoord hebben. IK doe in ieder geval NIET meer mee.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona. Bookmark de permalink.