Einde Social Media

Ik heb er even over na moeten denken maar toch besloten een groot aantal Social Media Accounts op te heffen. Het brengt me domweg niks en ik wil niet langer meewerken aan de macht en invloed van firma’s als Facebook, Google en andere tech-giganten. Messenger & Facebook zijn de eerste maar ook Twitter, Instagram en LinkedIn zijn verwijderd.


Ik ben nog aan het onderzoeken in hoeverre ik zonder Google- en Microsoft-account kan i.v.m. Windows 10 en Android. Die lijken zodanig verweven dat ik daar nog even geen afscheid van wil (kan?) nemen. Als SearchEngine gebruik ik al tijden DuckDuckGo.


Mijn blog hier blijft uiteraard gewoon bestaan, mocht je geïnteresseerd zijn in de zaken die ik te melden heb. Aangezien ik alle e-mail volledig in eigen beheer heb blijven vrijwel al mijn e-mail-adressen ook gewoon bestaan en op deze website kun je gebruikmaken van de contact-pagina.


Er resteren dus meer dan genoeg manieren over om te communiceren, niet in de laatste plaats gewoon IRL. Gewoon een bakkie doen samen blijft toch mijn favoriete manier van contact. Mocht je dat te omslachtig vinden kun je me nog steeds gewoon BELLEN.


Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ICT, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.