NieuwsBrief

Begin november 2020 stopte ik met een heleboel Social Media. Waarom, dat kun je lezen in mijn blog. Voorheen melde ik op Social Media wanneer ik een blog had geschreven en zo togen velen naar deze eigen site, waar je nog kunt zeggen wat je denkt. Inmiddels heb ik meerdere opmerkingen gehad dat men deze aankondigingen mist. Velen gaan niet met regelmaat kijken en ook ik blog niet met regelmaat.

Op verzoek van velen is het vanaf vandaag mogelijk je bij MediaVrijheid te abonneren op een nieuwsbrief. Die meld ALLEEN wanneer er een nieuwe bijdrage is op deze site en NIETS anders. Dus je hoeft niet bang te zijn voor spam of andere ongewenste mail. Ook deelt MediaVrijheid je e-mail niet, met NIEMAND.

Stuur simpelweg een E-mail aan en zet in het onderwerp “VOEG MIJ TOE“. Dan mis je vanaf nu niets meer op MediaVrijheid.nl . Je krijgt direct een bericht of het gelukt is en je dus bent toegevoegd. Opzeggen is net zo simpel: gewoon een E-mail aan en in het onderwerp “VERWIJDER MIJ“.

Dit bericht is geplaatst in ICT, Uncategorized met de tags . Bookmark de permalink.