FTM over Raisa Blommestijn

Follow the Money is een platform voor radicaal onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. We hebben een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving.

Ik ben dan ook al een poosje (betalend) lid en lees met belangstelling de artikelen, via website en de app. Ik wil ze dan ook niet, omwille van één artikel, tot de grond toe afbranden maar toch vind ik dat ze te ver zijn gegaan met hun artikel van vandaag. Henk Willem Smits en Jan-Hein Strop gaan zichzelf te buiten aan vooringenomenheid en een zeer vervelende kwalificatie.

In hun artikel “Hoe het gerucht over de vermeende corruptie van Jaap van Dissel de wereld werd ingeholpen” hebben ze het over “Uitgesproken anti-vaxxer en Poetin-supporter Raisa Blommenstein“.

Dat geeft een indruk van Raisa die zij niet alleen absoluut niet verdiend maar vooral een kwalificatie die alleen maar tot doel kan hebben haar af te branden en ongeloofwaardig te maken. Haar prima onderbouwde kritiek op de GEN-Therapie-prikken en vooral de juridische omlijsting daarvan alsook de twijfels die ze uitspreekt over de toestand in de Oekraïne snijden hout en vinden gehoor bij vele burgers. Ze is volgens mij deskundig en geloofwaardig en een aanwinst voor de (alternatieve) media.

Dit zijn praktijken van de MainStream Media en FTM onwaardig, naar mijn mening. Ik heb zelfs voor een moment overwogen mijn abonnement bij FTM op te zeggen. Ik hoop dat ze dit soort populistische uitspraken in de toekomst achterwege laten.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op FTM over Raisa Blommestijn

  1. Inmiddels heeft FTM de kwalificatie “Poetin-supporter” verwijderd uit het artikel, overigens zonder daarvan een “edit” notitie of tijdstip op te nemen. De kwalificatie “anti-vaxxer” is echter blijven staan en die minstens even kwalijk. Temeer omdat de experimentele “GEN-Therapie-Prikken” helemaal geen “VACCIN” genoemd mogen worden.

Reacties zijn gesloten.